Fast rådgiver og kommunikasjonsstrateg

Kommunikasjonsrådgiver og webredaktør i Medianova. no, Gry Dørnberg Olsen har i lengre tid vært tilknyttet Mostad Consulting Group som rådgiver og redaktør. I prosessen med å utvikle og drive Mostads synlighet og innholdsproduksjon på nett og i sosiale medier, har hun vært aktiv i kulissene i nesten to år. Nå tar hun steget ut i rampelyset – og blir en aktiv del av Mostad.

Det er fremdeles hennes eget selskap, som drives av henne og hennes mann, som vil være hovedbeskjeftigelsen. Men fra februar skal hun i tillegg være en mer synlig del av Mostad, på ukentlig basis.Jon og Gry i Mostad

Bokprosjekter og lederutvikling
– Planen er at jeg skal samarbeide med Jon om utvikling av karrière og kvalifiseringstjenester, lederutviklingsprogrammer og med programmer i personlig utvikling. I tillegg skal jeg være rådgiver og aktør i bokprosjekter kommende måneder, forteller hun. På sitt nye kontor midt i Oslo og kun et steinkast fra Stortinget, er det nå stor aktivitet og mye engasjement. Hun gleder seg til å ta fatt: – Det er spennende å igjen få bruke den delen av både utdannelse og erfaring – og det i samarbeid med en aktør jeg kjenner godt og har stor respekt for, smiler Gry.

Jon og Gry ble kjent med hverandre på Universitetet i Oslo, Pedagogisk Forskningsinstitutt, der de begge leste hovedfag i pedagogikk, Jon med fokus på coachingbasert ledelse og lærende organisasjoner, Gry dypt nede i dialogprosesser som grunnlag for kreativitet og endring. – Vi har alltid hatt mye å snakke om og vært gode venner. Derfor holdt vi kontakten etter at studiene var over, til tross for livssituasjon og avstand. Noen mennesker blir en del av livet ditt uansett hva som skjer, sier hun. – Og nå skal vi endelig samarbeide om flere spennende prosjekter! Jeg gleder meg!

Erfaring fra kvalifisering og merkevarebygging
Gry fikk sin Cand.Polit fra Pedagogisk Forskningsinstitutt og har siden opparbeidet seg bred erfaring i flere bransjer. – Graden min er grunnlagt i både sosiologi og psykologi, i tillegg til pedagogikk.Før jeg ble student, arbeidet jeg med markedsføring og salg. Jeg har alltid likt å uttrykke meg skriftlig og er fantastisk nysgjerrig, så veien via en lokalavis som journalist til ansvarlig redaktør for et kommersielt redaksjonelt magasin var egentlig ikke lang, smiler hun. – Fantastisk å få arbeide tett på folk og samtidig ha ansvaret for den strukturelle og konkrete prosessen det er å skape et magasin som skal leses av tusenvis av mennesker.

Etter noen år som redaktør, valgte Gry å starte for seg selv. – Jeg trengte å bruke utdannelsen min og ønsket å jobbe mer direkte mot mennesker i utvikling og endring. Jeg ble kontaktet av et konsulentselskap som arbeidet med karriereutvikling og kursing i regi av NAV, og bisto som kursleder og coach i et utvalg programmer gjennom flere år. Det ble også en kort tur innom NAV, i stillingen som Minoritetsveileder. Utrolig lærerikt og spennende å ha sett disse systemene fra begge sider, smiler hun.

– Da jeg traff mannen min og vi tok over et stort gårdsbruk, ble det behov for en enda mer fleksibel hverdag. Vi valgte derfor å starte en virksomhet sammen. Han har årelang erfaring fra mediebransjen og sitter med verdifull profesjonell erfaring fra utvikling av nettsider, bruk av sosiale medier, merkevarebygging og synlighetsstrategier. Da vi slo sammen vårt verdigrunnlag, vår kunnskap og erfaring, skapte vi en virksomhet der vi begge kan vokse og utvikle oss – og tjene penger. Det er alltid en god match!

Sjekk ut Gry sin CV på LinkedIN

I tillegg til å være en del av Medianova.no og Mostad Consulting Group, er Gry kunstner og har eget galleri på gården. Hun er dessuten utdannet Kostholdsveileder og driver en matblogg med fokus på sunn mat.

 

You may also like...