Slik «skrur du av» slitsomme facebookvenner.

Har du facebookvenner du egentlig har fått mer enn nok av, men som du likevel ikke ønsker å «unfriende»? Kanskje noen som er over gjennomsnittet klikk-kåt og dytter Lik-og-Del-konkurranser over en lav sko?

PS: Lik-og-del-konkurranser er ulovlige på facebook, i følge facebooks egne regler.

Eller hagler det med «visdomsord» fra spekulative og/eller mistenkelige sider som Hjerteklem eller Skjemt og Alvor, som er notoriske til å stjele og misbruke bilder de ikke har rettigheter til? Noen ganger kan det bli for mye av det gode… Atter igjen – er du lei av folk som gnåler om innvandring og politikk hele tiden? Eller er du lei av han med den lille sjappa på hjørnet, som aldri evner å fortelle om noe annet enn hvilke tilbud han har i butikken nå?

slutt å følgeUansett hva grunnen måtte være – det er lov å mene at nok er nok noen ganger. Og du kan enkelt (med tre klikk) beskytte deg mot å se noe fra vedkommende i fremtiden.

Slik gjør du det:

  • Klikk deg inn på personens facebook-profil
  • Klikk på knappen i topp i hovedbildet hvor det står «Følger»
  • Velg nederste alternativ «Slutt å følge…» i nedtrekksmenyen

Du vil fortsatt være fb-venn med personen, men du slipper altså mer av maset. Personen du velger å ikke følge vil ikke få noen beskjed eller varsel om at du har skrudd av følgingen. Alle er happy, både du og dine facebookvenner 🙂

 

 

You may also like...